Постанова Кабінету Міністрів України Від 14 Липня 2021 Р 713 Про Додатковий Соціальний Захист Окремих Категорій Осіб Пенсійний Фонд України

Рішення громадської ради підписуються його головою, або у випадку його відсутності, заступником, який вів засідання. Одна і та сама особа не може очолювати одночасно більш як одну громадську раду, утворену відповідно до вимог цього положення. Отримувати від органу проекти нормативно-правових актів з питань, що потребують проведення консультацій з громадськістю.

громадська рада кабінету міністрів

Києві та Севастополі державній адміністрації, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 03 листопада 2010 р. № 996 «Про забезпечення участі громадськості у формуванні та реалізації державної політики». Громадські ради утворюються на виконання постанови Кабінету Міністрів України від 3 листопада 2010 року №996 «Про забезпечення участі громадськості у формуванні та реалізації державної політики». Повноваження голови громадської ради припиняються за рішенням громадської ради у разі подання ним відповідної заяви, припинення його членства у раді, висловлення йому недовіри громадською радою, а також у випадках, передбачених положенням про громадську раду. Якщо за підсумками рейтингового голосування на установчих зборах або рейтингового електронного голосування кількість кандидатів до складу громадської ради перевищує визначений ініціативною групою кількісний склад громадської ради, серед кандидатів, які набрали однакову найменшу кількість голосів, у той самий спосіб проводиться повторне рейтингове голосування. Для участі в установчих зборах або рейтинговому електронному голосуванні до ініціативної групи подається заява, складена у довільній формі, підписана уповноваженою особою керівного органу інституту громадянського суспільства.

Про наступне засідання Президії Громадської ради при виконавчому комітеті Запорізької міської ради. До наступного засідання Президії відпрацювати питання заступнику голові Громадської ради при виконавчому комітеті Запорізької міської ради. Про прийняття рішення Комітету з соціальних питань та охорони здоров’я Громадської ради при виконавчому комітеті Запорізької міської ради. Створити сторінку Громадської ради при виконавчому комітеті Запорізької міської ради в соціальній мережі Фейсбук. Головам комітетів наповнювати актуальною інформацією про діяльність Громадської ради при виконавчому комітеті Запорізької міської ради за напрямками своєї діяльності. Про взаємодію між громадськістю та Громадською радою при виконавчому комітеті Запорізької міської ради через відкриті інтернет-ресурси.

Члени Ради мають право доступу в установленому порядку до приміщень Комітету. 5.29. У засіданнях Громадської ради можуть брати участь з правом дорадчого голосу уповноважені представники Мінсоцполітики, інші запрошені особи. Голова Громадської ради має заступників, які обираються з числа членів Громадської ради на підставі пропозицій голови Громадської ради. З числа заступників голова Громадської ради призначає двох перших заступників.

Документи Що Регулюють Діяльність Громадської Ради

Про включення до складу Громадської ради представників громадських організацій, які подали необхідні документи до Громадської ради. Відповідь ініціатору громадської експертизи про результати розгляду експертних пропозицій та заходи для їх реалізації. Експертні пропозиції розглядаються на найближчому засіданні Комісії у двотижневий строк за участю ініціатора громадської експертизи. За результатами розгляду експертних пропозицій Комісія розробляє і затверджує наказом заходи, спрямовані на їх реалізацію. Засідання Ради є правоможним, якщо до його складу входять не менше дев’яти осіб.

Положення про Громадську раду, зміни до нього погоджується з Мінсоцполітики та схвалюється на засіданні Громадської ради. Голів громадських рад, утворених при районних, районних у мм. Києві та Севастополі держадміністраціях, відповідно з Головою Ради міністрів Автономної Республіки Крим, головами обласних, Київської та Севастопольської міських держадміністрацій, не рідше ніж 2 рази на рік.”. Зміни до цього Положення вносяться рішенням Національної ради. 4) перед голосуванням оголосити про наявність конфлікту інтересів щодо предмету голосування.

Протоколи Засідань Громадської Ради При Виконавчому Комітеті Сумської Міської Ради 2017-2019 Років

Та подає копію протоколу засідання, на якому було прийнято рішення про проведення громадської експертизи. Порядок організації роботи щодо сприяння інститутам громадянськогосуспільства у проведенні громадської експертизи. Використання будь-яких матеріалів, що опубліковані на цьому сайті, дозволяється при умові посилання (для інтернет-видань – гіперпосилання) на офіційний сайт Харківської облдержадміністрації. Весь контент доступний за ліцензією Creative Commons Attribution 4.0 International license, якщо не зазначено інше. Проведення конкурсу з формування Ради здійснюється після припинення чи скасування воєнного чи надзвичайного стану. Голова Національного агентства приймає рішення про проведення конкурсу з формування Ради протягом п’яти робочих днів з дня настання такої обставини.

Рішення засідань Громадської роботи оформлюються протоколом за підписом секретаря та головуючого. Протокол відповідного засідання Громадської ради протягом 5 календарних днів направляється до Мінсоцполітики. 5.22.

3) за поданням Громадської ради у зв’язку з невиконанням обов’язків цим членом Громадської ради чи його неучастю в засіданнях та заходах Громадської ради, що підтримано 2/3 голосів членів Громадської ради. Голова Громадської ради веде засідання, а за його відсутності – один із членів Громадської ради, обраний Громадською радою. Позачергові засідання Громадської ради скликаються головою або секретарем Громадської ради за умови підтримки (або з ініціативи) не менше п’яти членів Громадської ради та проводяться не раніше ніж через два робочих дні після оголошення такого засідання. Основною формою роботи Громадської ради є чергові та позачергові засідання.

6) бере участь у засіданнях колегії Мінсоцполітики. Організація діяльності Громадської ради визначається Регламентом Громадської ради, який приймається на pbn.org.ua засіданні Громадської ради. Строк повноважень Громадської ради – два роки. Повноваження припиняються після затвердження нового складу Громадської ради.