De beste seks in haar leven was met een man die dat niet kon

Ze gooide kleding van hem en was teleurgesteld: hij wilde haar helemaal niet. Zijn lichaam reageerde niet op haar gepassioneerde touch. Sinds een tijdje was ze onvoorzichtig, zou niet alles moeten stoppen, maar besloten om door te gaan. En besefte dat het niet tevergeefs was.

Nu vertelt deze vrouw gebruikers van de reddit-site, dat die nacht ongelooflijk

cialis kopen

was.

“Het was het waard, want ondanks het feit dat zijn lul zacht bleef, was deze man prachtig, schrijft ze. – Ik heb me nooit zo wenselijk, seksuele en omringde zorg en strelen gevoeld. Hij glimlachte zo erg, alsof hij wilde zeggen: "God, ik kan niet geloven dat het gebeurt", – en streelde me overal. In plaats van me zorgen te maken en verontschuldigen hij voor wat niet volledig bewapend was, bracht hij me een paar keer voor de piek van plezier “.

Ze geeft toe wat haar voor het eerst is gebeurd, en ze verwachtte dat ze ongemakkelijk of schaamde dat ze zijn erectie niet kon bereiken. Maar de man was zo aanhankelijk en attent dat ze hier geen complexen cialis bestellen over had. “Absolute kalmte en liefde die geleedde dat deze man geweldig was, en ik zou deze ervaring niet uitwisselen voor iets anders,” claimt ze.

Leave a Reply