5 dingen die ik begreep na seks trio

Seks drietal — Een van de meest populaire mannelijke fantasieën. Er is niets verrassends: elke seks wordt geleverd met de tijd, en de wens van nieuwheid, die met verschillende manieren kan worden voldaan. Een van de meest interessante (en riskant) — Het wordt een derde of eerder uitgenodigd voor uw bed iemand — Derde.

Als een persoon die zo’n ervaring had, zou ik de mogelijke voordelen en minussen van entertainment op drie willen verduidelijken.

Maar voor start — Kleine verklaring.

Ten eerste zullen we alleen praten over het formaat van ZHMZ, hoewel iets van verdere conclusies van toepassing is op MZHM, maar in het algemeen is het de moeite waard om afzonderlijk te vertellen.

Ten tweede is er geen gedetailleerde handleiding over waar een derde partij te vinden — Dit, opnieuw, een afzonderlijk onderwerp, en deze vraag is afzonderlijk opgelost. Het enige dat ik zou warperen: gebruik de diensten van de priesteres van de liefde niet, dit is niet het beste idee. Waarheid.

Hierop zullen we afsluiten en laten we naar de vijf conclusies gaan dat zo’n trio is wat het nuttig is, en wat gevaarlijk is, en hoe het allemaal kan eindigen.

https://www.darshanparishadbihar.org/2021/10/11/the-beginners-facts-on-starting-up-on-a-vacation/

Jouw wereld zal nooit hetzelfde zijn

Het is een rubberen beroerte, maar wat kan ik doen als ze verdomd de realiteit nauwkeurig weerspiegelt? Seks met twee vrouwen — Iets verbluffend. Emotionele lading van Hem, ik zou vergelijken met een goed deel van het veranderen van het bewustzijn van stoffen, alleen zonder onaangename bijwerkingen.

Met een belangrijke verduidelijking: heerlijke magische méNaar Een Trois zal werken als alle deelnemers aan het trio van dit gezocht en hun verlangen in het proces hebben aangetoond. En ja, er is een goede kans dat uw persoonlijke perceptie van intimiteit, evenals http://www.agriturismovecchiomulino.it/camsoda-reviews-information-and-news/ relaties in een paar, niet onomkeerbaar zal veranderen. Een andere vraag — Hoe precies, en of je deze veranderingen leuk vindt. Maar op zichzelf een goed triootje — Dit is absoluut geestbuigervaring.

Dit plezier is niet voor iedereen

Met alle positieve ervaring, die ik heb geleerd, is één ding de moeite waard om het duidelijkst te zeggen: helaas is dit formaat niet geschikt voor iedereen. In het bijzonder zou je nooit moeten worden opgelost voor zo’n ervaring om iemand te houden — Niets werkte als een persoon waarvoor je hiervoor beslist, en dus denkt om te vertrekken.

En ga er nooit voor als een gebaar van goodwill, als je het niet wilt — Dit alles zal in het proces worden gevoeld en het kan geweldig zijn om het leven en een paar te verwennen, en een uitgenodigde ster. Ten slotte zijn de drietal categorisch gecontra-indiceerd door degenen die jaloers zijn op hun partner over en zonder — Om hierover te beslissen, hebt u een wederzijdse sympathie van alle drie de deelnemers nodig, en het zal niet ontstaan ​​als iemand het derde overschot zal voelen. Sommige van deze problemen kunnen worden opgelost met behulp van een Frank gesprek, maar sommige — Nee, je moet naar de voorwaarden komen.

En de laatste, het belangrijkste: vergeet nooit dat je je uitnodigt voor je bed van een levend persoon, waaraan je gevoelens en verlangens moet behandelen.

Drietal niet noodzakelijkerwijs bederft

Vaak kun je verdrietige verhalen horen die Trio-seks het vertrouwen in een paar ondermijnt, leidt tot schandalen, echtscheiding en andere onaangename dingen. Het aandeel van de waarheid erin is, maar je zou dergelijke verhalen nooit oppervlakkig moeten ervaren, in de geest «elke drietal = einde van een relatie».

Ja, zo’n seks is echt in staat om paren te vernietigen, maar het is belangrijk om te begrijpen — Wat voor soort paren in de risicomen. Als een van de partners er eigenlijk niet in geïnteresseerd is, maar teruggeeft aan de druk van de tweede — niets goeds zal. Op een minimum, ruzie en langdurige koeling in een paar, als een maximum — Relaties zullen eindigen.

Als een van jullie de eigenaar is, en de tweede helft niet in de bar aan de overkant van de straat kan laten om iets na het werk te drinken, dan heb je misschien niet zo’n ervaring nodig. Als je over het algemeen niet vatbaar bent voor een variëteit, en alles wat je hebt geprobeerd — Verander de pose of koop een paar nieuwe speelgoed, dan moet je ook beginnen met iets eenvoudiger.

Maar als u allebei flexibel genoeg bent om fantasieën te delen, behandel je eenvoudig seks in principe, en opzettelijk de prioriteiten in je relatie — Je kunt het risico lopen, nauwelijks zo’n ervaring zal je pijn doen. Maar in ieder geval, alvorens naar zo’n experiment te gaan, zeg dan nogmaals (en dan nog een keer), alle beperkingen en verduidelijken die iets van een dergelijk formaat wilden, dus dat zo niet om de risico’s van teleurstellingen vervolgens ten minste de risico’s van teleurstellingen op zijn blijkt te vermijden.

Jaloezie is altijd mogelijk

We zijn allemaal levende mensen, en honderd procent jaloezie van zo’n formaat is gewoon onmogelijk, wie het sprak. Merk op dat het niet zo veel van de deelnemers is om de relatie te achterhalen «Praat erover». Je kunt jezelf hiervan niet verdedigen, accepteer gewoon als een feit: jaloezie misschien, en je zult er iets mee moeten hebben.

Aan de andere kant kunnen risico’s worden verminderd, als u geluk hebt met een derde partij, en als u zelf geen complete idioot bent (bijvoorbeeld, zult u niet al te duidelijk uw voorkeuren in beide rijstroken demonstreren). En het laatste, het belangrijkste is dat beide meisjes biseksueel zijn, of althans, hebben interesse in dit onderwerp ervaren. Anders zou ik het niet adviseren, zelfs het proberen, de waarschijnlijkheid van ernstige problemen neemt vervolgens merkbaar toe.

Amazons worden teruggevraagd

Heb seks met twee meisjes, waarvan een van jou — prachtig. Maar zou moeten waarschuwen: niemand heeft de gelijkheid van vrouwen geannuleerd en wees voorbereid op het feit dat je partner na succesvolle Zhmzh de ervaring wil herhalen, alleen met twee mannen. Dit is natuurlijk jouw bedrijf, alle relatie is speciaal (en blah blah blah), maar ik zou niet weigeren dat ik het niet zou adviseren.

Toon eerst jezelf met een egoïstische bitchy zoon (en jij, beste lezer, ik hoop dat niet zo). Ten tweede, in deze ervaring, ook zijn voordelen voor vervoerders van penis, en niet alleen voor vrouwen. Net als je jezelf in bed met twee dames presenteert, houd je er rekening mee dat deze versie van de ontwikkeling van gebeurtenissen niet is uitgesloten.

Leave a Reply