Дитячі Надувні Басейни Купити За Низькою Ціною В Інтернет-магазині Чудо Острів

При здійсненій передоплаті, ваше замовлення автоматично потрапляє на стадію обробки. При виникненні у нас труднощів з обробкою замовлення, ми обов’язково повідомляємо вас про це. У будь-якому випадку, ви можете дізнатися по телефону про стан замовлення або про інші питання. Ігровий центр призначений для активних ігор одного або двох дітей віком від three до 6 років.

дитячий надувний басейн з гіркою

Обсяг басейну при наповненості 90% становить 308 літри води. Для спрощеного способу надування рекомендуємо в комплект до надувного дитячого басейну придбати насос 68612. Магнітний конструктор – відмінна альтернатива іншим іграшковим будівельним конструкторам, які популярні серед дітей і дорослих.

Дитячий Ігровий Комплекс Динолэнд Intex 57135 Надувний Басейн З Гіркою 333х229х112 См

Для того, щоб не витрачати час на поїздки до озера або річки – пропонуємо придбати надувний басейн, який підійде для вашої дачі або заміської ділянки. До ваших послуг ми пропонуємо асортимент басейнів від компаній Інтекс і Бествей, який на споживчому ринку в Україні довгий час займає лідируючі місця по продажу. Купити дитячий басейн можна для того, щоб організувати дітям відпочинок тоді, коли немає можливості вибратися на природу до водойми або на річку. Басейн швидко встановлюється у дворі будинку і також легко розбирається і складається.

Вирішили Купити 💦 Басейни З Гіркою?

Басейни для дітей мають різні додаткові аксесуари для розваг і комфорту – фонтанчики, гірки тощо. Є басейни з навісами (дахами), які можна використовувати при жаркій погоді від сонця. Повернення можливе протягом 14 днів після отримання басейни для дітей (для товарів належної якості). Якщо ви купуєте дитячий басейн для дітей віком до двох років (дитина досить часто буде сидіти або повзати), доцільно вибрати модель не тільки з надувними стінками, але й з надувним дном.

У разі виявлення мікротріщини або мікропроколу самостійно заклеїти ремкомплектом чашу, спустивши воду і зазначивши місце проколу, щоб не випустити з уваги. Навіть в маленькому басейні з мінімумом води дитина має бути постійно під наглядом. Вибираючи дитячий басейн для малюка, не беріть занадто великий і широкий, аби мати можливість контролювати дитину в будь-якому місці басейну.

Дитячі басейни, представлені в нашому інтернет-магазині від найбільш популярних виробників «Intex» і «Bestway», виготовлені з високоякісного матеріалу, який прослужить довго. До позитивних якостей також можна віднести і вартість – вона набагато нижче, ніж у каркасних і вбудованих басейнів. Надувний ігровий центр Динолэнд являє собою дитячий ігровий комплекс з двома басейнами, гіркою і різнокольоровими пластиковими м’ячами.

Крім того, що це гра, вона популярна, і в неї грають друзі вашої дитини, є ще дещо, що потрібно знати батькам, перш ніж вип.. Висота бортиків дитячого надувного басейну вибирається залежно від віку дитини. Наведені нижче дані слід скорегувати з урахуванням того, наскільки зріст вашої дитини відповідає середньому зросту її однолітків.

Падаючи, дитина буде тільки веселитися і не отримає болючих відчуттів. Завдяки таким характеристикам діти, перебуваючи в басейні, не відчують ніяких нерівностей, камінчиків, які потрапили під дно чохла басейну і будуть відчувати себе комфортно. Не варто обирати дуже великих об’ємів в цілях безпеки, якщо басейн призначається для дітей.